På Solrosen har vi en härlig personalgrupp!

 

IMG_9108.JPG

Elisabeth Komstedt, Förskolechef

Jag kallas även för Lisa och är Solrosens förskolechef. Jag har arbetat i förskolan sedan 1998. Förskollärare, Pedagogisk rådgivare, Metagog och Förskolechef är de arbetsroller jag haft. Jag är även utbildad Specialpedagog och driver eget företag - Mot nya höjder.

Jag brinner för att ge både barn och pedagoger de allra bästa förutsättningarna för att växa och utvecklas. De första åren i era barns liv är de viktigaste. På Solrosen träffar ni mig på dagarna på T tisdagar & torsdagar kl 9-14, då jag arbetar 30%. 

IMG_9204.JPG

Malin, Pedagog

Jag heter Malin och har jobbat som pedagog sedan 2007. Jag har lång erfarenhet utav värdegrundsfrågor, reggio Emilia pedagogik, digitalt lärande och barnlitteratur.

Jag är utbildad statsvetare i grunden och har jobbat med frilansuppdrag i fotografi. Jag älskar att lära om livet genom mina två barn. 

IMG_9205.JPG

Ebba, Pedagog

Jag heter Ebba och har jobbat inom förskolans värld sedan jag tog studenten år 2013 från gymnasieskolan vipan, utbildning barn och fritid :) 

Att jobba med Reggio Emilia är en hyfsat ny och spännande pedagogik för mig som jag ser framemot att lära mig och få mycket nytta utav! 
Det är tillsammans med barnen vi får idéer och som gör att vi tillsammans kan utveckla deras lärande, det är en stor lycka för mig att få ta del av detta! 

IMG_9207.JPG

Gunilla, Pedagog

Jag heter Gunilla och har jobbat som pedagog sedan 1991, då jag gick ut min förskolärarutbildning. 

Att mötas, utforska och lära tillsammans med barnen är otroligt givande. Jag har stort intresse för trädgård och odling som jag gärna vill inspirera barnen att uppleva. 

Att arbeta "Reggio Emiliainspirerat" ligger mig varmt om hjärtat, 

Barnen visar vägen...

D282F0FE-5ACC-416B-A208-E0AC0585E196.JPG

Ann-Louise, Pedagog

 

Jag har arbetat i förskolans värld sedan 1991. Jag gillar att nyfiket fånga tillfället och lärandet som gör hela dagen till ett äventyr. Fantasi och sagor är mina verktyg då jag är diplomerad sagopedagog. Att medvetet kunna inspireras och inspirera barnen gör att vi kommer att vara medforskare tillsammans och växer med hjälp av varandra.

IMG_9206.JPG

Malinda, Kock

Mat är en viktig del i mitt liv, både privat och professionellt. Jag tycker det är en kul utmaning att lära barnen att uppskatta och tycka om maten. Jag lagar all mat från grunden. Ekologiskt, miljömedvetet och vegetariskt brinner jag för. 

Jag har jobbat med att laga mat inom förskola i 6 år och trivs oroligt bra med det. Har ni några frågor eller synpunkter så kom in i köket och prata med mig. Mitt mål är att alla ska vara glada och nöjda.

IMG_9203.JPG

Ingrid, Vikarie

Ingrid är vår härliga vikarie som arbetar hos oss på eftermiddagarna.