På Solrosen har vi en härlig personalgrupp!

 

IMG_9109.JPG

Anna Hult, Förskolechef

IMG_9204.JPG

Malin, Pedagog

Jag heter Malin och har jobbat som pedagog sedan 2007. Jag har lång erfarenhet utav värdegrundsfrågor, reggio Emilia pedagogik, digitalt lärande och barnlitteratur.

Jag är utbildad statsvetare i grunden och har jobbat med frilansuppdrag i fotografi. Jag älskar att lära om livet genom mina två barn.

IMG_9205.JPG

Ebba, Pedagog

Jag heter Ebba och har jobbat inom förskolans värld sedan jag tog studenten år 2013 från gymnasieskolan vipan, utbildning barn och fritid :)

Att jobba med Reggio Emilia är en hyfsat ny och spännande pedagogik för mig som jag ser framemot att lära mig och få mycket nytta utav!
Det är tillsammans med barnen vi får idéer och som gör att vi tillsammans kan utveckla deras lärande, det är en stor lycka för mig att få ta del av detta!

IMG_9207.JPG

Gunilla, Pedagog

Jag heter Gunilla och har jobbat som pedagog sedan 1991, då jag gick ut min förskolärarutbildning.

Att mötas, utforska och lära tillsammans med barnen är otroligt givande. Jag har stort intresse för trädgård och odling som jag gärna vill inspirera barnen att uppleva.

Att arbeta "Reggio Emiliainspirerat" ligger mig varmt om hjärtat,

Barnen visar vägen...

D282F0FE-5ACC-416B-A208-E0AC0585E196.JPG

Ann-Louise, Pedagog

Jag har arbetat i förskolans värld sedan 1991. Jag gillar att nyfiket fånga tillfället och lärandet som gör hela dagen till ett äventyr. Fantasi och sagor är mina verktyg då jag är diplomerad sagopedagog. Att medvetet kunna inspireras och inspirera barnen gör att vi kommer att vara medforskare tillsammans och växer med hjälp av varandra.

personal-moa lindquist.jpg

Moa, Pedagog

Mitt namn är Moa och jag har arbetat inom förskolan sedan 2016.

Att få möta barn i deras lärande och samtidigt få följa med genom deras äventyr är otroligt häftigt. Det är en stor glädje för mig att få ta del av detta och tillsammans med barnen, i denna härliga miljö som Alnarp bjuder på, få utforska och lära nya saker varje dag.

Ingen dag är den andra lik och det är något som jag uppskattar mycket med mitt arbete.

Susanne, Kock

Hej. Jag heter Susanne och har arbetat med mat i hela mitt liv. Jag började inom restaurangbrachen men gick över till förskolan/skolans värld 1997. Det passade mig bättre eftersom jag hade barn och familj. Senast drev jag ett catering företag i 4.5 år som jag med sorg var tvungen att lägga ner i somras. Jag har jobbat mycket med specialkost och jag brinner verkligen för det jag gör. Är det något ni undrar, önskar eller om ni har några tips eller förslag så hör gärna av er till mig.

IMG_9203.JPG

Ingrid, Vikarie

Ingrid är vår härliga vikarie som arbetar hos oss vid behov.